Broumské koňování pro prvňáčky

 BROUMSKÉ KOŇOVÁNÍ PRO ŠKOLÁČKY – PRVŇÁČKY A JEJICH SOUROZENCE 
NEDĚLE, 22. ZÁŘÍ 2013 ~ OD 10 DO 14 HODIN
~ II. ROČNÍK  ~
 

Podzimní povídání pro děti s koňmi a o koních aneb Kůň, to je náš kamarád!

Milý žáčku, milá žákyně 1. třídy, zveme tě srdečně i se sourozenci na koňskou farmu Zeusov v obci Broumy na zábavný půlden.
 
Přijď v 10 hodin na naší farmu Zeusov s maminkou, tatínkem, babičkou, dědou nebo velkým sourozencem (prostě s jedním dospělým). Seznámíš se blíže s koňmi, jejich způsobem života a tím, co potřebují. Pak se se svým „dospělákem“ vydáš do lesa, kde tě budou čekat zajímavé úkoly a soutěže. Nakonec si s novými kamarády ze školy i odjinud upečeš na ohni buřty a vyrobíš „NĚCO“ na památku. Těšíme se na tebe!
 

Program:

  •  ukázky s koňmi,, povídání o koních
  •  hlazení, krmení, mazlení a svezení
  •  malování, tvoření a vyrábění
  •  šipky, skákání a další zábavné hry  i s koňskou tématikou
  •  překážková trasa lesem se zajímavými  soutěžními úkoly
  •  opékání buřtíků
  •  kamarádění se...
(Oblečení do přírody, pláštěnku sebou)
 

PRO RODIČE A UČITELE

Cesta na farmu Zeusov v obci Broumy: na konci Broum ve směru na Podmokly (u nové čističky) rovně na můstek se značkou Zákaz vjezdu nad 22 tun, za můstkem doprava směr Úpoř, cca 200 m a jste tam! Parkovat (v případě auta) prosíme rozumně před/za můstkem na asfaltu dle pokynů našich kolegů. POČÍTÁME SE VŠEMI DĚTMI, ALE Z ORGANIZAČNÍCH DŮVODŮ PROSÍME RODIČE ČI UČITELE O JMENOVITÉ A POČETNÍ POTVRZENÍ DĚTÍ NA EMAIL   farma@zeusov.cz  NEJPOZDĚJI DO STŘEDY 18. ZÁŘÍ 2013.
 
Akci pořádá na farmě Zeusov o.s. Třetí kůň a o.s. Kublováček. Vstupné je dobrovolné.
www.zeusov. cz, www.tretikun.cz, www.kublovacek.cz, www.restauracenanavsi.cz, www.krivoklatsky-buliznik.cz , www.broumy.cz, www.ssps.cz